Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

I behandlingspriset ingår det följande:
  • Entre till relaxen, tre timmar inklusive er behandling
  • Frukt
  • Vatten
  • Lån av badrock, badhandduk och tofflor
  • Fri wifi
  • Skåp att låsa in era värdesaker och kläder (hotellgäster byter om på rummet)
  • Duschgel, hårschampo och balsam finns i duscharna
COVIDINFO Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner!
Pga den nya pandemi lag som började gälla söndagen den 13/1 så har vi blockerat ett antal stolar i relaxen för allas säkerhet, vi ber allra ödmjukast att respektera dem.
Lagen säger att varje kund ska ha 10 kvadratmeter, det innebär att vi har ett maxantal på 12 personer samtidigt i våra lokaler.
Lokalerna städas och spritas. Tänk på att hålla avstånd när ni byter om vid skåpen i omklädningsrummet och inne i relaxen, på så vis minimerar vi trängsel och smittorisk.
 Vi tar ansvar och tänker på varandra!
Vi har tagit bort vår avbokningstid för dig som är sjuk och har symtom, under Corona Pandemin. Vänligen avboka så någon annan kan få er tid. Om tiden inte avbokas alls så debiteras den till 100%.
Ni är varmt välkomna till Hotell Plaza och Sky Spa, jag hoppas att det lockar för att ha en fantastiskt fin dag tillsammans.

DRÖMMAR AV LAVENDEL 80 min

Behandlingen startar med en helkroppspeeling med doft av lavendel som efterföljs av en helkroppmassage med varm lavendelolja och varma stenar. Medan du ligger inpackad i sköna lakan och med en fuktgivande skön ansiktsmask masserar vi också dina fötter, din hårbotten och avslutningsvis får du en härlig ansiktsmassage. En mycket lugn, skön och harmonisk behandling.

mån-tors, 1125 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 1225 kr, inkl. entré till relax

SKY SPA KUREN 50 min

Denna behandling passar både herrar och damer. Behandlingen börjar med en välgörande ryggmassage. Därefter får händerna massage och en inpackning. Du bäddas in i ett skönt täcke och Ditt ansikte får en passande rengöring med peeling och en skön massage samt mask. I behandlingen ingår även hårbottenmassage.

mån-tors, 885 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 985 kr, inkl. entré till relax

SKY SPA KUREN DE LUX 70 min

Som Sky Spa kuren, i den här förlängningen tar vi även hand om dina fötter med en skön fotmassage och inpackning.

mån-tors, 975 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 1075 kr, inkl. entré till relax

ENERGY BOOST WITH PAPAYA 60 MIN
(en antioxidantkick för kroppen)

En avslappnande och väldoftande helkroppspeeling, som effektivt tar bort torra hudceller, stimulerar cirkulationen och ger din hy lyster. Avslutas med en återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och dagkräm.

mån-tors, 875 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 975 kr, inkl. entré till relax

AROMA BODY WRAP 50 min

Rogivande och värmande helkroppsinpackning som återfuktar huden. Behandlingen inleds med torrborstning och följs av återfuktande lotion som blandas med valfri aromaolja från Maria Åkerberg som du själv väljer. Under tiden för inpackning återfuktar din hud och du får en ljuvlig ansiktskur.

mån-tors, 875 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 975 kr, inkl. entré till relax

QUICK SCRUB 25 MIN

En rengörande peeling för hela kroppen som lämnar huden mjuk och skön. Avslutningsvis får du en snabb massage med en skön olja.

mån-tors, 555 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 655 kr, inkl. entré till relax

kroppbehand

Boka din behandling redan idag