Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

Inträde till loungen ingår vid bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entré ingår lån av badrock, handduk, tofflor, fruktbuffé, samt duschgel, hårschampo och balsam från Maria Åkerberg.

DREAM of LAVENDER 90 min

Behandlingen startar med en helkroppspeeling med doft av lavendel som efterföljs av en helkroppmassage med varm lavendelolja och varma stenar. Medan du ligger inpackad i sköna lakan och med en fuktgivande skön ansiktsmask masserar vi också dina fötter, din hårbotten och avslutningsvis får du en härlig ansiktsmassage. En mycket lugn, skön och harmonisk behandling.

mån-fred 15:00, 1125 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 1225 kr, inkl. entré till relax

AROMAMASSAGE 80 MIN.

Denna behandling börjar med en uppiggande kroppspeeling för att öka cirkulationen i huden. Sedan följer en härlig och avstressande massage för hela kroppen med varm ekologisk olja från Maria Åkeberg. Läs mer här.

Välj mellan:

Ginger – är en uppmjukande och lindrande kropps- och massageolja med extrakt av Ingefära och Arnica, samt eterisk olja av Rosmarin och Ros. Perfekt till ömma och trötta muskler.

Chili – är en värmande och uppiggande kropps- och massageolja med eteriska oljor av Apelsin och Pepparmynta. Chilifrukten har cellförnyande och stimulerande egenskaper. OBS! Citrusallergiker kan reagera på den här produkten

Relaxing – Relaxing är en lugnande och avslappnande kropps- och massageolja med eterisk olja av Lavendel. Lavendelolja är en mycket mild eterisk olja som stimulerar cellförnyelsen samt verkar balanserande och renande. Lavendeldoften är ren och lätt. Perfekt när du har svårt att sova eller bara vill gå ned i varv.

Lovely Mother – Lovely Mother är en havandeskapsolja, d.v.s. en kroppsolja och massageolja för dig som blivande mamma. De eteriska oljorna av Geranium, Mandarin, Patschuli och Citron är bra för hela kroppen och speciellt på mage, bröst och lår.

mån-fred 15:00, 1025 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 1125 kr, inkl. entré till relax

Sky Spa kuren 60 min

Denna behandling passar både herrar och damer. Behandlingen börjar med en välgörande ryggmassage. Därefter får händerna massage och en inpackning. Du bäddas in i ett skönt täcke och Ditt ansikte får en passande rengöring med peeling och en skön massage samt mask. I behandlingen ingår även hårbottenmassage.

60 min 685 kr, inkl. entré. (Helgdagar 785 kr)
mån-fred 15:00, 785 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 885 kr, inkl. entré till relax

Välkommen att boka in dig på telefon 021-10 10 97

Sky Spa kuren De Lux 70 min

Behandling börjar med en välgörande ryggmassage. Därefter får dina händer och fötter massage plus inpackning. Sedan bäddas Du in i ett mjukt täcke och Ditt ansikte får en passande rengöring med peeling och skön massage samt mask. I behandlingen ingår även en hårbottenmassage.

mån-fred 15:00, 825 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 925 kr, inkl. entré till relax

ENERGY BOOST WITH PAPAYA 60 MIN (en super antioxidant för kroppen)

En avslappnande och väldoftande helkroppspeeling, som effektivt tar bort torra hudceller, stimulerar cirkulationen och ger din hy lyster. Avslutas med en återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och dagkräm.

mån-fred 15:00, 925 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 1025 kr, inkl. entré till relax

AROMA BODY WRAP 65 min

Rogivande och värmande helkroppsinpackning som återfuktar huden. Behandlingen inleds med torrborstning och följs av återfuktande lotion som blandas med valfri aromaolja från Maria Åkerberg som du själv väljer. Under tiden för inpackning återfuktar din hud och du får en ljuvlig ansiktskur.

mån-fred 15:00, 875 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 975 kr, inkl. entré till relax

QUICK SCRUB 25 MIN

En rengörande peeling för hela kroppen som lämnar huden mjuk och skön. Avslutningsvis får du en snabb massage med en skön olja.

mån-fred kl. 15:00, 555 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 655 kr, inkl. entré till relax

”Övrig text på hemsidan gällande vaxning skall vara kvar, nedan skall ändras på hemsidan”

Vaxning
Överläpp/Haka/kinder 15 min 295 kr
Bikini / Armhåla 30 min 345 kr
Underben 30 min 435 kr
Rygg 45 min 495 kr
Hela ben 45 min 495 kr
Ben & Bikini 60 min 785 kr

kroppbehand

Boka din behandling redan idag