Möhippa/Svensexa

Möhippa/Svensexa

Boka in en oförglömlig dag på Spa med tillsammans med era vänner och bruden / brudgummen. Njut av Västerås högsta oas med ett glas mousserande vin och ladda för en rolig kväll. Ni får tillgång till fotbad, bastu, ångbastu och Spa-lounge med den fantastiska utsikten, det ingår också fruktbuffé och vatten samt lån av badrockar, tofflor och handdukar till hela gänget.

SOMETHING SMALL

Entré och tillgång till Sky Spa under 3 timmar. 2 glas mousserande/alkoholfritt, en ostbricka, en 25- minuters valfri behandling för den blivande bruden, Aufgüss, Badritual-kit med spaprodukter till hela kroppen från Maria Åkerberg till samtliga deltagare.
Fruktbuffé och vatten.
En värdinna guidar er genom sparitual samt utför er Aufgüss.

Pris: 690 kr/pers (minimum 5 personer)
Paketet är tillgängligt alla dagar

SOMETHING MORE

Entré och tillgång till Sky Spa Spa under 3 timmar. 2 glas mousserande/alkoholfritt, en 25-minuters valfri behandling för den blivande bruden/mannen, Aufgüss Badritual-kit med spaprodukter till hela kroppen och knoppen från Maria Åkerberg till samtliga deltagare.
Fruktbuffé och vatten. En värdinna guidar er genom sparitual samt utför er Aufgüss.

En stor matig Sallad på tallrik från Köket tillsammans medan ni njuter av den fina utsikten.

Pris: 730 kr/pers (minimum 5 personer)
Paketet är tillgängligt alla dagar

SOMETHING CRAZY

Entré och tillgång till Sky Spa under 3 timmar. 2 glas mousserande/alkoholfritt, en 25-minuters behandling för den blivande bruden/mannen, Aufgüss, Badritual-kit med spaprodukter till hela kroppen och knoppen från Maria Åkerberg till samtliga deltagare.
Fruktbuffé och vatten.
En värdinna guidar er genom sparitual samt utför er Aufgüss.

2-rätters middag i Lobbybaren.

Pris: 890 kr/pers (minimum 5 personer)
Paketet är tillgängligt måndag-lördag

Vi ebjuder också om ni önskar någon aktivitet i form av lugn och skön yoga eller kanske en Afrikansk dans till ett tillägg på totalt 900 kr. Återkom om det är något av paketen som känns intressant för er, alternativt kom med förslag så kan vi säkert ordna om ni har något annat önskemål.

Recovery Package – 2 h och 15 min.

Antal deltagare (5 -10 personer)

Landa hos oss på en återhämtningsdag, där ni som grupp hittar lugnet från all stress i vardagen!

Recovery package ger tillbaka balansen till båda kropp och själ. Ni startar dagen med Brunch eller frukost i Lobbyn på Hotel Plaza, därefter checkar ni in på spa avdelningen på våning 23. Efter incheckning och ombyte till mjuka träningskläder, börjar ni med en 1,5 timmes yogaklass. Klassen startar med mjuka rörelser och träning med andningen och avslappning, sen stegras övningarna till att hitta egen styrka, avslutningsvis stretch och nedvarvning.

Efter yogaklassen byter ni om till badrock och tofflor och fortsätter er vistelse i vår relax avdelning med tre bastun, fotbad samt fruktbuffé. Ni får även välja en valfri avslappnande behandling på 25 minuter, där ni kan välja mellan: halvkroppsmassage, indian head massage eller en mini ansiktsbehandling.

Recoveryday är den optimala gruppaktivitet till alla sorts grupper som Möhippa, svensexa, kickoff med kollegor eller som friskvård till din personal eller helt enkelt en grupp vänner.

Måndag-fredag 15:00, 995 kr /person
Fredag 15:00-söndag , 1050 kr / person

DIY Behandling – 50 min.

Hudvårdsskola med DIY behandlingar under vägledning. Du får lära känna Babor och grunderna till Babor metoden. Du får praktiskt utföra en ansiktsbehandling på dig själv som passar just din hud.

I paketet ingår:

– Rengöring, peeling, ansiktsvatten, applicering av ansiktsmask samt ampull och avslutande hudvårdsprodukter.

– Ni får även en varsin härlig kroppspeeling berikad med närande tranbär.

I paketet ingår även inträde till vår relaxavdelning med tre bastun, fotbad samt fruktbuffé.

Minst antal deltagare: 3 st – Max: 10 st.

Måndag-fredag 15:00, 395 kr /person
Fredag 15:00-söndag , 495 kr / person

grupp

Boka din behandling redan idag