Fötter och händer

Fötter och händer

Entré till relaxen ingår vid samtliga bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entré ingår lån av badrock, handduk, tofflor, fruktbuffé, samt duschgel, hårschampo och balsam.

Varmt välkommen!

Pedicure 60 MIN

Behandlingen börjar med ett härligt fotbad, därefter fotanalys. Naglarna görs fina och slipas ner. Förhårdnader tas bort. Fötterna filas därefter mjuka och lena. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Tips! För att få ut mer av behandlingstiden, ta gärna bort nagellacket innan behandlingen! Tillägg: Lackning 15 min, 45 kronor och du får resten av lacket med dig hem Parafinbehandling 20 min 155 kr, fötterna blir så otroligt mjuka och sköna.

mån-tors 695 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd 795 kr, inkl. entré till relax

Lyx Manikyr med Gellack – 60 min.

Vill du fräscha upp dina händer och få supersnygga starka naglar med ett gelelack som håller ca 3-4 veckor så passar denna behandling perfekt.

Behandlingen inleds med ett välgörande handbad följt av en peeling och mask. Därefter fräschas nagelbanden upp och naglarna filas till önskad längd. Vi går sedan vidare till en skön handmassage som frigör energi i händer och fingrar. Vi avslutar med gellackning i önskad färg.

Manikyren kan även utföras med vanligt nagellack.

månd-torsd, 695 SEK
fredag-söndag, 795 SEK

Paraffinbehandling – 35 min.

En paraffinbehandling är en väldigt effektfull, vårdande, närings- och fuktighetsgivande värmebehandling som på ca 40 minuter uträttar mirakel för uttorkade och utsatta händer.

månd-tors, 595 SEK
fredag-söndag, 695 SEK

Läs mer här

Paraffinbehandling passar för alla. Det är det bästa alternativet för alla som har torr hud, samt alla som har någon form av ledbesvär eller värk i sina händer. Paraffin öppnar porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och len. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Behandlingen inleds med att terapeuten desinficerar dina händer, därefter sker en rengöring med en fuktlotion alternativt peeling. Sedan börjar själva Paraffinbehandlingen, terapeuten lägger ett tjockt lager av handmask och doppar sedan dina händer i ett varmt paraffinbad och försluter dem med plastfolie och särskilda anpassade vantar. Medan vi väntar på att paraffinet ska verka får du njuta av en lätt, huvud och nackmassage. Behandlingen avslutas med en lätt handmassage. Efter behandlingen kommer dina händer att vara silkeslena och få en ny lyster.

fonster

Boka din behandling redan idag