Familjebehandlingar

Familjebehandlingar

Entre till loungen ingår alltid vid bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entrén ingår också lån av badrock, handduk, tofflor, fruktbuffé och vatten.

I loungen finns två stycken Finska bastu, en ångbastu, regndroppsduschar samt härliga fotstenkar där du kan ta hand om dina fötter. Säg till personalen så får du salt till fobadet. Sist men inte minst så har vi en fantastisk utsikt över Mälaren.

Efter er behandling får ni tillsammans avnjuta utsikten från Västerås högsta  i relaxavdelningen.

Välkommen att boka er familjebehandling på tel 021-10 10 97 eller via mail boka@skyspasweden.com

BLIVANDE MAMMA 50 MIN

Avkoppling från topp till tå för den blivande mamman. Ekologisk välgörande och återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, massage, mask och dagkräm. Under tiden masken verkar får du en skön hand,- och underarmsmassage. Avslutas med en härlig fotmassage. Något för dig som blivande mamma!

mån-tors, 895 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 995 kr, inkl. entré till relax

Mother/ father and Daughter (6-14) – 50 min.

Mor/far: Behandlingen inleds med en skön rygg och nacke massage, följt av en ansiktskur, med rengöring, peeling, ansiktsmask samt dagkräm. Avslutningsvis tar vi hand om dina händer och fötter med en skön hand och fot massage.

Dotter: Behandlingen inleds med en avkopplande rygg massage med våra naturliga oljor från Maria Åkerberg. Därefter sker en massage av händer och fötter. Sedan väntar en applicering av ansiktsmask, och medan vi låter masken värka påbörjar vi lackning av händer och fötter. Behandlingen avslutas med applicering av en återfuktande ansiktskräm. ​

mån-tors, 1495 kr, inkl. entré till relax
fred-söndag, 1595 kr, inkl. entré till relax

Father/mother and Son (6-14) – 50 min.

Far/mor: Behandlingen inleds med en rygg och nacke massage följt av en Antistressmassage där fokus ligger på huvudet, terapeuten jobbar sig upp från skulderblad till huvud och sedan ner till axlar. Avslutningsvis sker en lätt massage av händer och fötter. ​

Son: En mjuk och skön helkroppsmassage. Behandlingen inleds med en avkopplande rygg massage, terapeuten jobbar sig därefter ner mot händer, fötter och ben.

mån-tors, 1495 kr, inkl. entré till relax
fred-söndag, 1595 kr, inkl. entré till relax

family

Boka din behandling redan idag