Familjebehandlingar

Familjebehandlingar

Inträde till loungen ingår vid bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entré ingår lån av badrock, handduk, tofflor, fruktbuffé, samt duschgel, hårschampo och balsam från Maria Åkerberg.

MOTHER TO BE 60 MIN

Behandling från topp till tå för den dig som går i väntans tider. En välgörande och återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, massage, mask och dagkräm. Denna behandling är avkopplande och lugnande för dig som är gravid.

Ett härligt fotbad med stans bästa utsikt inleder behandlingen, därefter väntar en mjukgörande peeling samt inpackning av fötter. Medan inpackningen får verka tar vi hand om ditt ansikte med ansiktsrengöring, ansiktspeeling samt en mjukgörande ansiktsmask. Under tiden masken verkar får du en skön massage av händer och underarmar. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

mån-fred 15:00, 925 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-sönd, 1025 kr, inkl. entré till relax

Mother/ father and Daughter (6-14) – 50 min.

Mor/far: Behandlingen inleds med en skön rygg och nacke massage, följt av en ansiktskur, med rengöring, peeling, ansiktsmask samt dagkräm. Avslutningsvis tar vi hand om dina händer och fötter med en skön hand och fot massage.

Dotter: Behandlingen inleds med en avkopplande rygg massage med våra naturliga oljor från Maria Åkerberg. Därefter sker en massage av händer och fötter. Sedan väntar en applicering av ansiktsmask, och medan vi låter masken värka påbörjar vi lackning av händer och fötter. Behandlingen avslutas med applicering av en återfuktande ansiktskräm. ​

mån-fred 15:00, 1295 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-söndag, 1395 kr, inkl. entré till relax

Father/mother and Son (6-14) – 50 min.

Far/mor: Behandlingen inleds med en rygg och nacke massage följt av en Indien head massage där fokus ligger på huvudet, terapeuten jobbar sig upp från skulderblad till huvud och sedan ner till axlar. Avslutningsvis sker en lätt massage av händer och fötter. ​

Son: En mjuk och skön helkroppsmassage. Behandlingen inleds med en avkopplande rygg massage, terapeuten jobbar sig därefter ner mot händer, fötter och ben. Behandlingen utförs med naturliga oljor från Maria Åkerberg.

mån-fred 15:00, 1295 kr, inkl. entré till relax
fred 15:00-söndag, 1395 kr, inkl. entré till relax

family

Boka din behandling redan idag