Facial

Ansiktsbehandling

Inträde till loungen ingår vid bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entré ingår lån av badrock, handduk, tofflor, frukt, samt duschgel, hårschampo och balsam..

Varmt välkommen!

Pure Cell Treatment 65 min

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller som vi nu erbjuder dig på Sky Spa Plaza, Västerås!

För första gången i världshistorien…
…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”. MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.

Vad är stamceller och var kommer de ifrån? Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv. Vi äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.

mån-tors, 1495 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 1595 kr, inkl. entré till relax

Deluxe face lift/Deep Skin och NBE 1000 – 120 min

Massagen med Nannic NBE 3000 ger dig en direkt uppstramande effekt som även ökar din collagenproduktion i huden! Deluxe face lift är effektiv mot linjer och rynkor, pigmenteringar, slapp hud och ojämn hudton och dessutom en otroligt skön och avkopplande behandling! Du går härifrån med en bländande lyster!

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor (proteser i titan går bra) i kroppen kan du inte få den här behandlingen.

I behandlingen ingår:
Ansiktsrengöring
Enzympeeling
Slipning med Nannic Deep skin
Djupgående nedslussning av serum med Deep Skin teknologi
Ansiktsmassage med NBE 3000 – värmande massage för ansiktet som ger omedelbar uppstramande effekt och ökad collagenproduktion
Ansiktsmask
Avslutande produkter efter din hudtyp

Paketpris 3 ggr 3348 kr

mån-tors, 1895 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 1995 kr, inkl. entré till relax

Deep skin mikroneedling behandling – 70 min

Vi börjar med en klassisk rengöring och hudanalys. Sedan följer en mild enzym- exfoliering medan du njuter av en skön nackmassage. Därefter använder vi en högteknologisk apparatur som ger resultat du inte trodde var möjliga. Sedan utförs en djuprengörande microdermabrasion som utan att skada huden ger en effektiv mekaniskt peeling och förbereder huden effektivt för fortsättningen där vi använder en djupgående microneedling.

De djupgående infuser använder en unik teknologi med mikrokanaler som öppnar upp huden lätt och slussar effektivt ner de aktiva högkoncentrerade serumen djup ner i huden. Sedan följer en lyxig algmask som lämnar din hud strålande! Medan masken verkar får du en skön skalp och hand massage. Behandlingen avslutas med ögon-, dag eller nattkräm anpassad efter din hudtyp.

I Behandlingen ingår:
Ansiktsrengöring
Enzympeeling
Slipning med Nannic Deep skin
Djupgående nedslussning av serum med Deep Skin teknologi
Mask
Massage av hårbotten och händer
Avslutandet produkter

mån-tors, 990 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 1090 kr, inkl. entré till relax

NBE 1000 – Face-lift – 70 min

Vi använder Nannics NBE 3000 som via radiofrekvens lyfter och stramar upp din hud. Du ser ett omedelbart resultat! Vi börjar behandlingen med rengöring och hudanalys. Sedan följer en enzympeel som effektivt tar bort döda hudceller, medan enzympeelen verkar får du njuta av en skön nackmassage.

Därefter följer sekvensen med radiofrekvens – en helt ljuvlig känsla som känns som en varm, len sten som med svepande rörelser ger dig en lång, lyxig ansiktsmassage. Samtidigt rensas lymfsystemet ut och vi arbetar med att slussa in aktiva serum som ger din hud, näring och energi. Resultatet syns omedelbart – din hud har fått en ny lyster och små trötta partier har lyfts. Sedan följer en mask och du får en skön skalp och handmassage medan masken verkar.

I behandlingen ingår:
Ansiktsrengöring
Enzympeeling
Ansiktsmassage med NBE 1000 – värmande massage för ansiktet som ger omedelbar uppstramande effekt och ökad collagenproduktion
Ansiktsmask
Avslutande produkter efter din hudtyp

Du kan inte få den här behandlingen om:

  • vid graviditet
  • om du ammar
  • om du har en pacemaker
  • om du har en insulinpump
  • ett hörselimplantat
  • har epilepsi
  • pågående cancer
  • risk för blodpropp
  • intimpiercing
  • inopererade metallplattor i kroppen som reagerar med värme behandlingen.

mån-tors, 1190 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 1290 kr, inkl. entré till relax

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING 60 MIN

Behandlingen som passar både män och kvinnor skräddarsys efter dina önskemål och din huds behov.

I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, grundlig portömning, dekoltage- & ansiktsmassage, mask och ansning av bryn. Som avslut serum, ögon- och dag eller nattkräm.

I ansiktsbehandlingen på 75 minuter ingår även frans- och brynfärgning samt formning av brynen.

60 minuter mån-tors 785 kr, fred-sönd 885 kr, inkl. entré till relax
75 minuter månd-tors 925 kr, fred-sönd 1025 kr, inkl. entré till relax

Tillägg:
Ryggmassage 15 min 255kr
Vaxning läpp 10 min, 195 kr

Uppfräshande Ansiktskur 25 min

Ge huden nytt liv och lyster med en uppfräschande ”ansiktskur”. Rengöring, peeling och en ljuvligt bubblande champagnemask ingår. Avslutas med en skön massage och återfuktande dagkräm.

mån-tors, 545 kr, inkl. entré till relax
fred-sönd, 645 kr, inkl. entré till relax

ansikte

Boka din behandling redan idag