Våra behandlingar

Behandlingar

Inträde till loungen ingår vid bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entré ingår lån av badrock, handduk, tofflor, frukt, samt hårschampo, balsam och duschgel, helt ekologiska och veganska från Grevinnans Rum i Greveskapet Gränna.

kroppbehand

Kroppsbehandlingar

Behandlingen startar med en helkroppspeeling med doft av lavendel som efterföljs av en helkroppmassage med varm lavendelolja och varma stenar.

masse

Massage

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler Med hjälp av en ljummen applikator och specialutvecklade massagekräm masseras området så att det mjukas upp.

due

Duobehandlingar

Ta med dig någon Du tycker om på en härlig och avkopplande stund tillsammans.

entre

Egna behandlingar

Inträde till loungen ingår vid bokning av behandling med ett värde över 495 kr. I entré ingår lån av badrock, handduk, tofflor, fruktbuffé, samt duschgel, hårschampo och balsam från Maria Åkerberg.

ansikte

Facial

Vi arbetar Förebyggande – Behandlande och Rehabiliterande Svensk klassisk massage är en behandlande, förebyggande och rehabiliterande massage som efterföljs av töjning och rådgivning allt efter just dina behov. Team Massageterapeuternas massörer har en gedigen utbildning inom massageterapi och alla vi är av Branschrådet Svensk Massage Certifierade Massörer.

family

Familjebehandlingar

Behandling från topp till tå för den dig som går i väntans tider. En välgörande och återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, massage, mask och dagkräm. Denna behandling är avkopplande och lugnande för dig som är gravid.

fonster

Fötter och händer

Behandlingen börjar med ett härligt fotbad, därefter fotanalys. Naglarna görs fina och slipas ner. Förhårdnader tas bort. Fötterna filas därefter mjuka och lena. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

grupp

Gruppbehandlingar

Boka in en oförglömlig dag på Spa med tillsammans med era vänner och bruden / brudgummen. Njut av Västerås högsta oas med ett glas mousserande vin och ladda för en rolig kväll. Ni får tillgång till fotbad, bastu, ångbastu och Spa-lounge med den fantastiska utsikten, det ingår också fruktbuffé och vatten samt lån av badrockar, tofflor och handdukar till hela gänget.

Boka din behandling redan idag